DOMINAREA CONTINUĂ

Revendică-ți teritoriul necunoscut. Mergi unde doar câțiva ar îndrăzni să se aventureze. Și atunci când te opui gravitației cu cei 702 de cai putere la comanda ta, nu vei putea să ascunzi adevărul - Ram 1500 TRX este cel mai puternic pick-up de producție legal pe stradă din clasa sa.

DESIGN

POZIȚIA IMPRESIONANTĂ


Cu o lățime cu opt inch mai mare decât Ram 1500 din 2023, TRX lasă o impresie puternică oriunde te-ai duce.

Zdrobește Terenul

Cu pneuri de 35 de inci și jante disponibile compatibile cu beadlock, acest camion performant poate traversa orice teren cu control și stabilitate.

Luminile de Identificare LED

Lampile de identificare distincte în culoarea chihlimbarului LED, combinate cu gura de aer functională a TRX, asigură că prezența ta este cunoscută cu stil distinct.

Mai Mult Decât Întâlnește Ochii

Emblema RAM de pe grila livrează dubla problemă, oferind un aspect amenințător și până la 32,9 litri de aer pe minut către motor. Acest sistem de inducție a aerului de înaltă performanță filtrează de patru ori mai mult praf și detritus decât Ford Raptor.

FĂ-L PE AL TĂU


Adaptă TRX la stilul tău cu accesorii Mopar® disponibile, cum ar fi suportul de roată de rezervă montat în pat, RamBar și altele.

CONDUCE-L ÎNTR-O TURĂ

Control Cu Confort

Preia controlul asupra TRX-ului cu volanul îmbrăcat în piele perforată, cu partea de jos plată și paleta de aluminiu.

Ecran Tactil de 12 inch

Uconnect® 5 NAV cu ecran tactil de 12 inch oferă fiecărui șofer o experiență personalizată cu profile personalizate și caracteristici de personalizare.

O Schimbare în Putere

Puternicul schimbător montat în consola centrală, cu modul de schimbare manuală, este biletul tău pentru decolare.

Interior Axat pe Performanță

Îmbunătățește experiența off-road a camionetei cu caracteristici disponibile, inclusiv accente intricate din fibră de carbon, scaune cu tapițerie de piele și un impresionant acoperiș panoramic dublu.

Coloana Sonoră a Haosului

Redă-ți melodiile preferate cu o calitate audio impresionantă. TRX dispune de un sistem Harman Kardon® disponibil cu 19 difuzoare, cu materiale unice pentru TRX, pentru a te asigura că fiecare beat este auzit clar și tare.

IA LOC

INTERIOR FABRIC
  • Display Black & Red
  • Black & Red

PERFORMANȚĂ

MOTOR V8 HEMI® SUPRAALIMENTAT DE 6,2 LITRI

Laudându-se cu cea mai mare putere și cuplu din clasa sa. Clasa bazată pe camionetele mari de serviciu ușoare. Exclud vehiculele electrice, este natural să fii curios cum sună o camionetă Ram supraalimentată. Du-te mai departe. Ascultă-l.

702 PUTERE
650 Cuplu LB-FT
4.5 TIMPUL 0-60 MPH

SUPERCHARGER PUTERNIC


Compresorul suplimentar cu șurub dublu oferă mai mult decât un sunet înfricoșător. Îți oferă un cuplu aproape instantaneu, pentru o accelerație care te va face să vrei să o trăiești din nou și din nou.

BAZĂ SOLIDĂ

Ram TRX 2023 este construit pe un cadru din oțel cu rezistență ridicată de 98%, proiectat pentru o stabilitate, durabilitate și rigiditate îmbunătățite. Deci, mergi înainte și dezvăluie fațada sa amenințătoare.

AMOȚIZOARE BILSTEIN® INSTALATE DE FABRICĂ


Sistemul de amortizare Bilstein® Black Hawk® e² este mai sofisticat decât sistemul de amortizare Ford Raptor. Acesta este conceput pentru a distribui uniform cele 702 cai putere la sol și pentru a suprima în mod egal forțele opuse din terenul uniform. Cu alte cuvinte, lumea este terenul tău de joacă.

Explorați Teritoriul

Când terenul nou solicită, această camionetă off-road este gata să exploreze cu o înălțime la sol de 11,8 inci, o cursă a suspensiei față de 13 inci și o cursă a suspensiei spate de 14 inci.

Controlul Selec-Speed®

Mențineți viteza constantă a vehiculului în timpul traversării variațiilor în panta terenului. Controlul Selec-Speed® aplică cuplul motorului și presiunea de frână pentru a menține conducerea constantă, astfel încât șoferul să se poată concentra pe direcție.

TEHNOLOGIE

NOUL CLUSTER DIGITAL DE 12 INCHI


Noul cluster digital de 12 inchi oferă navigare pe ecran complet direct în câmpul vizual. Complet cu grafică 3D color, personalizare a culorii și statistici ușor de văzut ale vehiculului, acest afișaj ajută la eliminarea distragerilor și la creșterea încrederii în timpul condusului.

Opt Mode de Conducere

Preia controlul asupra Ram TRX 2023 cu opt moduri de conducere diferite, optimizate pentru puterea motorului, raportul de viteză și distribuția cuplului pentru a naviga terenuri și condiții de drum specifice.

Afișaj Head-Up

Fii informat fără să-ți iei ochii de pe drum. Head-Up Display-ul disponibil și reconfigurabil afișează statistici precum MPH, apeluri primite și navigare turn-by-turn într-o vedere digitală ușor de văzut.

Vezi Cine Încerca Să Te Ajungă

Oglinda retrovizoare digitală disponibilă dispune de un monitor LCD care, atunci când este pornit, oferă un flux video în timp real de la o cameră orientată spre spate.

ECRAN TACTIL UCONNECT® DE 12 INCHI

Uconnect® 5 NAV cu ecran tactil de 12 inci, de înaltă definiție, vă permite să schimbați modurile de conducere, să vizualizați paginile de performanță și off-road, să personalizați ecranul principal, să accesați Ram Connect și multe altele.

PAGINI DE PERFORMANȚĂ


Personalizați performanțele camionetei Ram TRX în funcție de nevoile dvs. exacte de conducere cu o suită completă de pagini personalizabile de performanță și off-road.

Fiecare Unghi Acoperit

Afla ce se afla in jurul camionetei tale de performanta cu Camera Surround View 360° disponibila. Aceasta caracteristica ofera o imagine completa a imprejurimilor vehiculului, ajutandu-te sa manevrezi in siguranta si securitate.

Exploreaza Cu Incredere

Monitorizarea unghiului mort disponibila te tine la curent cu zonele punctelor oarbe prin alerte vizuale. Iar Rear Cross Path cu detectare de remorca disponibila scaneaza zona langa si in spatele vehiculului pentru a ajuta la oferirea de siguranta in timp ce manevrezi in spatii inguste. Cand camioneta este echipata cu o remorca, acest sistem inteligent detecteaza automat si ia in considerare lungimea remorcii.

Stii Inainte Sa Pleci

2023 Ram TRX ofera Detectare Rear Cross Path disponibila pentru asistenta in spatii inguste. Acest sistem scaneaza zona langa si in spatele vehiculului pentru a ajuta la asigurarea sigurantei si securitatii in timp ce manevrezi.

GALERIE RAM TRX DIN 2023

Jantele Disponibile Cu Capacitate De Prindere A Tamburului
Interior Cu Focalizare Pe Performanță
Accesorii Mopar® Disponibile
Șocuri Bilstein® Instalate De Fabrică
Opt Modele De Conducere
Poziția Lărgită Infamă
Cuplu Imediat Aproape Instantaneu